Tiszta mint a hajnali fény, édes mint a napérlelte szőlő ígérete. 130 gramm természetes maradékcukorban őrzi Tokaj lelkét. A vulkáni talaj mélysége, a botritisz fűszeres csókja és a tölgyfa hordó gyengéd ölelése egyesül benne.
Egy korty, amely örök emlékké válik.
Cukortartalom: 130 g/l
Alkoholtartalom: 11,5 %
Savtartalom: 6,5 g/l
Borkészítés: késő októberi kis ládás kézi szüret, préselése, acéltartályos erjesztése, hordós érlelés
Palackozás időpontja: 2025. április
Szőlőfajta: Furmint, Hárslevelű
Termőterület: Tokaji Borvidék, Mád, Rátka
Ültetvények kora: 35-45 éves
Művelésmód: középmagas kordon
Szüret időpontja: 2024 október